Vés al contingut
1

Els comerciants de Pineda es poden apuntar a la nova APP d'avís urgent a la Policia per fets greus

Els comerços de Pineda poden adherir-se al nou sistema d’avís a la Policia Local per demanar ajuda davant de situacions delictives. Es tracta d’una aplicació per a telèfons mòbils amb un botó virtual. Al polsar-lo, genera un senyal d’emergència a la central de la policia local indicant el comerç que està sol·licitant l’atenció.

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Sílvia Biosca

 

L’Ajuntament i la Policia Local de Pineda de Mar ofereixen aquest nou mètode d’avís a tots els comerços del municipi de forma gratuïta. Ho ha explicat la regidora de Seguretat Pública i Primera Tinent d'Alcalde, Sílvia Biosca. A finals d'any van començar a donar difusió, com a prova pilot, i ara volen aconseguir que el màxim d'implantació entre els comerciants de Pineda

 

Per adherir-se a aquest nou sistema només caldrà emplenar i signar el contracte, amb el compromís que només s’utilitzarà per fets greus i que s’estiguin produint en aquell moment: situacions de greu alteració d’ordre públic, com baralles, i robatoris amb intimidació, violència o força sobre les coses. No podran sol·licitar l’aplicació aquells comerços que, per llei, estiguin obligats a tenir un sistema d’alarmes (com entitats bancàries, joieries o similars).

 

Els comerços interessats trobaran la informació d’inscripció a la web 

https://www.pinedademar.cat/serveis/seguretat-publica/drag-alert-app-av…

 

També es pot trucar al 93 762 96 00