Vés al contingut
1

La Policia Local de Pineda ja té informació sobre els possibles autors de la crema de contenidors

Foto: Melanny Lugo
 

Ho ha dit a aquest matí a Ràdio Pineda l'Inspector en Cap de la Policia Local, Carles Santacreu. Ha dit que són informacions dels veïns que han de tractar «amb cautela i de forma reservada». De fet, la col·laboració ciutadana és clau. L'objectiu és enxampar els culpables i se'ls imputaran tots els costos derivats de la crema de contenidors, tant pel que fa al cost del mobiliari urbà com també als costos originats als vehicles afectats pel foc.

 

1
Aquest matí la Brigada Municipal netejava l'espai a la Plaça del Rei. Foto: Ràdio Pineda

 

Mentrestant, aquesta passada nit ha cremat un altres contenidor a Pineda, en concret a la Plaça del Rei i que ha afectat a tres vehicles que estaven estacionats al seu costat. El nou acte vandàlic es suma als altres tres contenidors cremats aquest darrer cap de setmana al Passeig Marítim, a la Plaça de la Pagesia i a l'Avinguda dels Tarongers.

 

1
A l'Avinguda dels Tarongers van cremar tres contenidors. Foto: Ràdio Pineda

 

L'Inspector en Cap de la Policia Local de Pineda, Carles Santacreu, ha dit que «treballen en la línia de identificar els autors el més aviat possible». Ha afegit que «la Policia Local i els Mossos d'Esquadra ho consideren com a servei prioritari».

 

Els fets que han passat a Pineda també s'estan produint en altres municipis, un fet que preocupa al conjunt de la societat.