Vés al contingut
1

Ràdio Pineda entrevista a l'Institut Pineda premiat al concurs Europass

Fotos: Institut Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

L'Institut Pineda ha quedat entre un dels tres premiats, a nivell de tot Espanya, al concurs Europass. El concurs consistia en crear un vídeo per promocionar el nou currículum vitae europeu, l'Europass. La Martina Vidal, alumne de 4rt d'ESO de l'Institut Pineda ha estat la protagonista del vídeo on explica en anglès, els avantatges d'aquesta eina: un currículum online de molt fàcil accés, on es pot introduir dades personals, estudis, hobbies, l'experiencial laboral, nivell d'idiomes i es pot actualitzar en tot moment. És visible en centres d'estudis, empreses arreu d'Europa i pot oferir oportunitats de viatjar, estudiar i treballar arreu del territori.

 

1

La Martina gravant el vídeo.

 

Pilar Tagua directora de l'Institut Pineda ha explicat com van decidir-se a presentar-se al concurs.

D'entre els 100 vídeos presentats l'Institut Pineda ha quedat d'entre els tres premiats. Pilar Tagua ha explicat que els alumnes s'han mostrat contents pel premi.

 

2

 

 

El passat 17 de desembre es va celebrar la jornada virtual Europass amb més de 600 assistents on es van projectar els vídeos guanyadors, entre ells, el de l'institut Pineda. El vídeo serà difós per les xarxes del SEPIE, organitzadors del concurs Europass.

 

Clica en aquest enllaç per veure el vídeo: https://youtu.be/Mkl_JqnnFjM