Vés al contingut
1

Setmana més tranquil·la amb ambient fred

Foto: Albert Riera

 

 

 

EL TEMPS DILLUNS 11 GENER

MÀXIMA D'AHIR:

MÍNIMA D'AVUI:

 

Pluja dissabte: 22 litres a Pineda i 25 litres a Pineda Nord. El vent també va ser protagonista amb cops que van arribar als 80km/h. Temperatures de sensació de 5 a 6 graus sota zero.

 

Impressionant, aquest cap de setmana, la mar de fons del vent de llevant a la platja pinedenca que ha portat sorra en algunes zones i a la zona del taurus n'ha tret, amb onades de 3 metres d'alçada.

 

 

PREVISIÓ:

Avui dilluns es manté encara el temps variable i l'ambient fred amb màximes de 8 a 9º i els vents fluixos. Lleugera mar de fons. Si la nit queda serena i para el vent, les temperatures cauran en picat i podrà glaçar, amb valors de 0 graus o lleugerament inferiors.

 

Demà dimarts esperem domini del sol amb alguns núvols prims i temperatures sense gaire canvis. Vents fluixos i mar tranquil.a.

 

Dimecres i dijous temps estable i anticiclònic. L'ambient seguirà fred, però lentament les temperatures màximes s'aniran recuperant.

 

Dades del temps: Jordi Pérez

 

Cap de setmana amb la meteorològica com a protagonista

La neu ens va fer el salt a la línia de la costa, però el temporal de vent si s'ha deixat sentir per la comarca del Maresme.
El vendaval ha donat ràfegues de 80kmh el centre de Pineda, la nit del dissabte i matinada del diumenge, que ha trencat algunes branques d'arbres a diverses places de Pineda i ha creat alguns desperfectes.

 

1
Foto de Jordi Pérez.

 

1
Protecció Civil de Pineda ha intervingut en diverses incidències. Foto: Protecció Civil.

 

El cap de setmana també destaquem el temporal marítim, la llevantada aixecat onades de fins a 3 metres d'alçada. Les onades han impactat a la platja pinedenca i els pescadors han patit un cop mes per les seves barques i les conseqüències per les infraestructures de la Confraria de Pescadors. Finalment no hi ha hagut danys però van pujar les barques i els gussis fins a tocar del passeig.

En alguns sectors ha platja ha reculat metres, i en altres punts, ha aportat sorra.

Neu als cims del Montnegre com ara a Santa Maria, al Turó Gros i al Turó d'en Vives. Fotos de P.Basart.

 

1

 

1

 

1