Vés al contingut
Platja de Pineda nevada l'any 2010

Neu al Montnegre, pluja i temporal marítim

Foto d'arxiu de la Platja de Pineda de l'any 2010. Autora: Manoli Andreu

 

 

EL TEMPS DIVENDRES 8 GENER


 

MÀXIMA D'AHIR:

MÍNIMA D'AVUI: 1'5º

 

 

PREVISIÓ:

Meteomar informa: alerta per fort vent. Superació llindar d'alerta amb ratxes de 72 a 85km/h. Vàlida des de les 06.00h del dia 09/01/2021 fins les 12:00h del dia 10/01/2021

 

Avui divendres tenim cel variable però amb el pas de les hores els núvols s'han d'anar compactant. Ambient molt fred amb màximes que avui no passaran dels 8º. Serà a última hora del dia i de matinada quan arribaran les pluges en forma de neu, fins i tot arran de mar, a cota 0.


 

1
Els pescadors de Pineda pujant les barques davant la previsió de temporal.

 

Cap de setmana:

Aquest dissabte la pluja serà protagonista amb el pas de les hores. Esperem recollir entre 20 i 30l/m2. Atenció el vent i el temporal marítim. Bufarà vent del nord amb cops de 40-50km/h augmentant la sensació de fredor. La sensació tèrmica que notarem serà de temperatures sota zero. Les màximes voltaran entre els 3 i els 5º. Per tant, dissabte fred de rigorós hivern. L'estat de la mar s'alterarà amb el pas de les hores i durant la matinada de dissabte a diumenge l'onatge serà superior als 2'5 metres. Llevantada en tota regla.


 

Diumenge no acabarà de fer net, seguiran les precipitacions de forma intermitent i ambient molt ennuvolat. El temporal es mantindrà, el vent també amb cops de fins a 60km/h i seguirà el fred ben viu.


 

I la setmana que ve...

Dilluns i dimarts la previsió és que millori el temps, això sí, seguirà fent molt de fred. Atenció perquè les nits es mantindran fredes amb temperatures per sota dels 0 graus.
 


Dades del temps: Jordi Pérez

 

1

 

1