Vés al contingut
1

Temps variable i fred de rigurós hivern

Foto: Manoli Andreu

 

 

 

EL TEMPS DIMARTS 5 GENER


 

MÀXIMA D'AHIR: 9'5º

MÍNIMA D'AVUI:

 


 

PREVISIÓ:

 

Avui dimarts tenim cel variable amb presència d'alguns alguns núvols baixos i ambient fred. De nou les màximes no passaran dels 10º. A la tarda i al vespre no es descarta algun ruixat, de forma molt local, i que podria venir acompanyat de calabruix o neu granulada. Vents avui fluixos.


 

Demà dimecres, dia de Reis, esperem domini del sol però amb augment dels núvols prims durant la tarda. No esperem que plogui i l'ambient fred seguirà ben viu.


 

De cara a dijous, amb el pas de les hores tindrem precipitacions. La cota de neu se situarà als 200 metres. A última hora del dijous, divendres i dissabte la inestabilitat anirà en augment, amb precipitacions abundants i possibilitat de nevades divendres i dissabte, afectant en zones de costa.

 

A destacar també el temporal marítim dissabte i diumenge, amb una llevantada de llibre amb vents forts i onades que poden superar els 2 metres i arribar als 3 metres d'alçada. El fred serà de rigorós hivern. Màximes que no passaran dels 3 o els 4º positius. El vent pot bufar amb força de 70 a 80km/h


 

Dades del temps: Jordi Pérez