Vés al contingut
1

La Policia Local de Pineda identifica i deté al presumpte lladre que va entrar a robar a la Joieria Velasco dissabte

 

La Policia Local de Pineda localitza i deté el presumpte sospitós de l'atracament a la Joieria Velasco. Es tracta d'un home, M. C. L., que és un delinqüent comú. L'inspector en Cap de la Policia Local de Pineda, Carles Santacreu ha dit que «si es confirmÉS la seva autoria, es tractaria d'un delinqüent conegut que sovint utilitza la violència». Carles Santacreu ha dit que «les decisions judicials sovint no s'entenen a nivell social, i ni tant sols la Policia Local entén algunes decisions en que lladres detinguts en múltiples ocasions, no ingressen a la presó fins després de molts delictes».

La investigació va portar els agents de la Policia Local fins localitzar-lo al presumpte lladre a la zona del c/ de Mar amb carrer Progrés. El detingut hauria actuat sol. En el moment de la detenció portava a sobre una pistola falsa, segons les dades que ha explicat la Policia Local i ara la investigació ha passat a la unitat especialitzada de Mossos d'Esquadra.

La regidora de Seguretat Ciutadana Sílvia Biosca, ha volgut destacat l'actuació de la Policia Local de Pineda, que ha portat fins al presumpte lladre.

Recordem que el robatori a la Joieria Velasco de Pineda es va produir dissabte a la tarda i van patir un atracament amb violència. Va ser colpejada al cap i va ser a atesa per ferides.

Segons ha pogut saber Ràdio Pineda per fonts familiars, en aquests moments es troba recuperant-se favorablement de les ferides. Ja és a casa després de ser atesa a l'Hospital de Calella, i està, això sí, "amb un gran ensurt". La dona, que porta "tota la vida a la joieria" i ara és a punt de jubilar-se, ha hagut de ser atesa d'urgència per una ambulància i traslladada a l'Hospital.


 

Els veïns s'han mostrat indignats pel que ha passat, i preocupats pel seu estat de salut. De fet, els mateixos veïns han contactat amb Ràdio Pineda interessant-se per ella, i per si s'estava recuperant. La Joieria Velasco es troba a l' Avinguda Montserrat, davant de la plaça de Sant Pere Pescador (prop de l'Estació). Segons han dit els veïns a Ràdio Pineda, "en aquell tram de carrer dissabte a la tarda no hi ha res obert i és molt fosc" segons han denunciat.


 

El lloc dels fets s'hi han desplaçat Mossos, Policia Local i ambulàncies. El cas està sota investigació de Mossos d'Esquadra i hi ha un detingut.