Vés al contingut
1

Estabilitat amb matisos

 

 

 

 EL TEMPS DIMECRES 9 DESEMBRE 

 

 

MÀXIMA D'AHIR: 13º

 

MÍNIMA D'AVUI:

 

 

 

 

PREVISIÓ:

 

Avui dimecres tenim temps estable amb el pas d'alguns núvols prims pocs importants. Temperatures que es mantenen fredes, amb màximes voltant els 14º i vents fluixos. La propera nit i matinada podrien augmentar els núvols i no es descarta algun plugim.

 

 

Demà dijous, encara a primera hora del matí, es mantindrà la nuvolositat i el risc d'alguna gotellada, però ràpidament el temps millorarà i esperem domini del sol. Les temperatures màximes demà voltaran els 14-15º i els vents seran fluixos. Lleugera mar de fons.

 

 

Divendres ens tornarà a afectar un altre petit front. Per tant esperem un dia rúfol, força ennuvolat i amb risc de plugims. L'ambient tornarà a ser fred.

 

 

I el cap de setmana...

 

Força estable en conjunt, amb domini del sol i temperatures que pujaran lentament, tant les màximes com les mínimes.

 

 

 

RESUM DADES METEOROLÒGIQUES MES DE NOVEMBRE

 

El mes de novembre ha estat un mes sec i càlid

 

 

- La temperatura mitjana ha estat de 14'1º a Pineda centre (temperatura massa alta per un mes de novembre)

 

 

- La pluja total recollida a Pineda centre ha estat de 96 l/m2 i de 95 litres a Pineda nord, al Peu de Turó de la Guàrdia. Gairebé la totalitat de pluja es va donar els dies 26, 27 i 28 de novembre amb el temporal de llevant que ens va afectar aquests tres dies i que va provocar també fortes onades a la platja pinedenca.

 

- A destacar la temperatura màxima del dia 2 de novembre que va ser de 20'5º

 

- I destaquem també la temperatura mínima que vam tenir els dies 22 i 24 de novembre i que va ser de 5º (poc fred per ser el mes de novembre)

 

 

 

Dades del temps: Jordi Pérez