Vés al contingut
1

Suspès a Pineda el Festival Psychobilly Meeting i pendents de l'Arts d'Estiu

El Festival Psychobilly Meeting a Pineda. Foto: Joan Caimel

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Xavier Amor i les declaracions de Raquel Navarro a l'informatiu

 

L’organització del Festival Psychobilly Meeting i l’Ajuntament de Pineda de Mar, han pres la decisió de posposar la realització de l’esdeveniment fins al 2021. El Festival s'havia de celebrar del 30 juny al 6 de juliol. La causa és la crisi sanitària pel Covid-19, i, segons han explicat a Ràdio Pineda "es vol actuar amb responsabilitat per evitar l’exposició, preservant i garantint, la seguretat dels veïns de la nostra població així com dels assistents de totes les parts de món". Una altre de les raons és "la incertesa respecte a la normal celebració de l’esdeveniment, per qüestions logístiques com la mobilitat dels artistes o assistents o la disponibilitat hotelera per acollir el gran nombre de visitants a l’esdeveniment".

 

Ho ha dit a Ràdio Pineda Raquel Navarro, de l'organització del Psychobilly Meeting. Des de l'organització del festival Psychobilly Meeting i l’Ajuntament de Pineda de Mar han lamentat haver de prendre aquesta decisió. Si tot va bé, les noves dates per el festival Psychobilly Meeting, serán del 29 de Juny a el 5 de juliol 2021.

 

 

Xavier Amor: "Els 45.000€ del pressupost seran per ajuts a Pineda per la crisi del COVID-19"

 

Per la seva part, l'Ajuntament de Pineda dedicarà els diners que destinava a aquest festival a col·lectius afectats per la COVID. Són 45.000€ que es destinaran als ajuts a famílies, persones autònomes i empreses que s'han vist afectades pel COVID_19. Ho ha explicat aquest migdia a Ràdio Pineda l'alcalde Xavier Amor. Ha dit que el Festival reverteix en el municipi en matèria de turisme, i que, ja que no es pot organitzar, han decidit destinar el pressupost que aporta l'Ajuntament als ajuts que s'han començat a oferir a través de la web pinedademar.cat i que ja s'estan tramitant. També en les properes setmanes hi haurà nous ajuts.

 

D'altra banda, a la pregunta de Ràdio Pineda sobre el Festival Arts d'Estiu, l'alcalde ha explicat que estan mantenint diverses reunions aquesta setmana per veure quina decisió poden prendre, i també en funció del que es vagi preveient a nivell de normativa pel COVID-19. "Caldra veure si es poden celebrar festivals, i en quines condicions", ha dit Xavier Amor, i com afectarà això a la decisió final que prenguin amb Arts d'Estiu.