Vés al contingut
2

Quina Solidària a benefici del menjador Social de Poblenou a l'Institut Euclides

Assaig de les actuacions per la Quina, amb el professor J.M. Piguillem. Foto: Ins Euclides

 

Escolta AQUÍ les entrevistes a Josep M. Piguillem i Gemma Paricio.

 

Alumnes de l'Institut Euclides han organitzat una 'Quina solidària' a benefici del menjador social de Poblenou. L'acte compta amb el suport de l'AMPA de l'Institut i de l'Associació de Comerciants Gent de Pineda, i es farà divendres a les 7 de la tarda al gimnàs de l'Euclides de Poblenou.

Hi haurà grans premis i sorpreses, així com servei de bar. Cada Quina valdrà un euro i els premis seran una seguit de paneres que s'ha fet amb articles que han donat desinteressadament diferents comerços. També hi haurà números musicals dels alumnes que amenitzaran la vetllada.

 

p
Les paneres ja estan a punt pel sorteig

 

El professor de Música, Josep Maria Piguillem, ha dit que han engegat una ONG a l'institut i han volgut dedicar l'acte a una entitat solidària del barri, el menjador social de Poblenou. Els alumnes i professorats s'han interessat per la realitat del menjador social, que el darrer any ha vist com han incrementat els usuaris que van a dinar i a sopar.

L'acte té la col.laboració de l'Ampa del centre i de l'Ajuntament de Pineda, així comde les botigues i empreses que han donat regals per les paneres.