Vés al contingut
1

Martí Làzaro del Montpalau Team guanya la 'La Llopa' de Calella de 54 quilòmetres i fa el rècord històric de la prova

 

Fotos. Montpalau Team

 

Ha fet el rècord històric dels deu anys de la prova i ha corregut els seus 54 quilòmetres en 5 hores i 2 minuts. Des del principi s'ha situat al capdavant de la cursa, i sempre ha anat al davant mentre anava guanyant minuts respecte als seus perseguidors. És una prova de 2500 metres positius que la majoria de participants fan caminant, però els corredors aprofiten per fer la seva marca personal. A la carrera llarga també hi participaven altres pinedencs i d'arreu de la comarca, en total 120 persones.

 

1

 

La sortida s'ha fet diumenge des del Pg. Manuel Puigvert de Calella i que ha passat per Sant Andreu, Hortsavinyà, Sant Martí de Montnegre i Santa Maria, Tres Termes i ha finalment, les Torretes de Calella, el Far i l'arribada al passeig.


 

També s'ha fet la Llopa Petita de 34 km, que comparteix alguns camins i corriols de la Marxa de resistència La Llopa. En aquesta prova també hi han participat diversos membres del Montpalau Team i persones a nivell individual; cap a 250 participants.


 

Martí Làzaro es prepara per la Torres de Foc

Martí Làzaro ha fet la cursa de La Llopa per preparar el seu nou repte a la comarca, la nova cursa que també s'organitza des de Calella el proper diumenge 16 de novembre. És la Ultra Trail Torres de Foc, que comptarà amb quatre distàncies diferents, des de la mitja marató fins la distància llarga de 70 quilòmetres, justament on participarà Martí Làzaro.

La ultra donarà punts per la mítica Ultra Trail del Mont Blanc i forma part de la lliga internacional de trails. La prova està organitzada, entre altres, per Gesport i es farà per primer cop al Montnegre.


 

Passarà pel alguns dels punts neuràlgics del Montnegre amb un desnivell positiu de gairebé 3000 metres i passarà pel Turó de Garbí (extrem del terme municipal de Pineda), Sant Pere de Riu, Miralles, Hortsavinyà, Santa Maria de Montnegre, el Corredor, Arenys de Munt, Sant Cebrià de Vallalta, i tornar per les Torretes de Calella.


 

Més informació:

https://www.mmoutdoorculture.com/trailtorresdelfoc