Vés al contingut
1

La Conchita Andreu fa 100 anys: «Sigueu feliços, que no us falti l'alegria, és millor que ho celebreu tot»

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

Escolta l'entrevista a la Conchita Andreu


 

La Conchita Andreu ha celebrat el seu centenari a la Residència dels Arcs. Ho ha fet junt amb la seva família i també l'equip del centre i ha estat acompanyada de l'alcaldessa de Pineda, Sílvia Biosca i regidores de l'Ajuntament pinedenc.

Sílvia Biosca li ha fet entrega de la Medalla Centenària que atorga la Generalitat i que destaca la vida de qui la rep i que és un reconeixement per les generacions futures. La medalla porta gravada el seu nom i s'adjunta amb una carta signada per la consellera de Drets Socials.

 

1

 

1

 

 

1

Ràdio Pineda ha participat de la celebració i durant l'acte, la Conchita ha explicat que va néixer a Còrdova i als 14 anys la seva família va anar a viure a Catalunya. Es va casar amb un home militar; «un molt bon marit i un bon pare per les nostres tres filles» segons ha dit en una entrevista a la nostra emissora.

La Conchita ha dit que «fa bona cara perquè a la seva vida ha estat molt feliç» i és molt optimista. Ha insistit en que s'ha volgut envoltar sempre de gent contenta i bona. També ha explicat que «sempre li ha agradat les festes i cantar i ballar és sempre una cosa bona per a tothom».


 

També ha dit que «creu que la vida és millor ara que abans». Ha afegit que «ara hi ha més de tot» i ens ha agraït que «la ràdio hagi participat de la festa».


 


 

Les seves filles han explicat que «han tingut un bon pare que les va ajudar en tot i les va encoratjar a estudiar». Han afegit que «va ser molt dolç igual que la mare, i sempre han tingut molt bona relació». Han explicat que «la mare és una dona 'carinyosa' i exemplar en tots els sentits». També han explicat que «ara la vida és diferent i la mare ha de viure sempre acompanyada, i han destacat que és molt feliç vivint aquesta etapa de la seva vida». Ara bona part de la seva família viu a Calella, i la Conchita viu a la Residència Els Arcs de Pineda.

 

1

 

 

1
 


 

El gerent dels Arcs, Enric Creus ha dit que «és una dona admirable, que sempre defensa que els moments bons són més importants que els dolents» i ha dit que «és una bona manera de viure».

L'alcaldessa de Pineda, Sílvia Biosca ha remarcat «que cal reconèixer el camí fet per la gent gran, i que mereixen tota la nostra admiració».

La Conchita fa els anys aquest dissabte dia 5 d'octubre, però ja s'ha fet una primera festa als Arcs juntament amb la resta de residents i personal del centre Els Arcs.


1