Vés al contingut
1

Avui es llegeix el manifest de la Setmana de la Gent Gran de Pineda, «per un envelliment actiu i saludable»

 

Foto d'arxiu.

 

Fins el 9 d'octubre Pineda s'afegeix als actes del Dia Internacional de la Gent Gran, i s'han organitzat xerrades, tallers, una gimcana nòrdica i espectacles, entre altres activitats, per promoure un envelliment actiu i saludable.

Avui dimarts s'ha fet una gimcana nòrdica i també un taller de la memòria i aquesta tarda, es fa la lectura del manifest al pati de Can Comas des de 2/4 de 6 de la tarda.

Demà dimecres es farà una xerrada amb consells per a la gent gran, una taula rodona a Ràdio Pineda i un maridatge de vins i fumats a Can Comas.


 

Ràdio Pineda també ens hi afegim amb una taula rodona aquest dimecres

ES farà al programa Pineda es Mou, presentat per la periodista i directora de Ràdio Pineda Maria Josep Hernández. N'ha parlat la regidora Ana Pérez.

L'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament ha liderat aquest projecte en coordinació amb entitats col·laboradores com es el casal d'Avis, el Banc del Temps, els Amics de la Música de Poblenou, entre altres. Les activitats són gratuïtes i obertes a tothom.

Els objectius de les jornades són: Envellir de forma activa i saludable, adquirir autonomia en la recerca d'activitats d'oci, Practicar un oci creatiu, Ser responsable de la pròpia salut, Identificar la xarxa social com un actiu de salut i la visibilització de les necessitats però també de les potencialitats del col·lectiu de gent gran.


 

L'objectiu de tots aquests actes, al voltant del Dia Internacional de la Gent Gran, és vetllar per una vellesa digna i segura, fer que les persones grans siguin els veritables protagonistes i difondre una imatge més positiva de l'envelliment.