Vés al contingut
1

Setmana de la Gent Gran a Pineda, «per un envelliment actiu i saludable»

 

 

A partir d'aquest dilluns i fins el 9 d'octubre Pineda s'afegeix als actes del Dia Internacional de la Gent Gran, que es commemora el dia 1 d'octubre. Des de Pineda, s'han organitzat xerrades, tallers, una gimcana nòrdica i espectacles, entre altres activitats, per promoure un envelliment actiu i saludable. A més, durant tota la setmana, les persones més grans de 65 anys tenen l'entrada lliure a Can Xaubet. I les residències de Gent Gran i el Centre de Dia faran tallers de dansa. Ràdio Pineda també ens hi afegim amb una taula rodona, el dimecres 2 d'octubre, al programa Pineda es Mou, presentat per la periodista i directora de Ràdio Pineda Maria Josep Hernández.

 

L'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament ha liderat aquest projecte en coordinació amb entitats col·laboradores com es el casal d'Avis, el Banc del Temps, els Amics de la Música de Poblenou, entre altres. Les activitats són gratuïtes i obertes a tothom.

 

Els objectius de les jornades són: Envellir de forma activa i saludable, adquirir autonomia en la recerca d'activitats d'oci, Practicar un oci creatiu, Ser responsable de la pròpia salut, Identificar la xarxa social com un actiu de salut i la visibilització de les necessitats però també de les potencialitats del col·lectiu de gent gran.


 

L'objectiu de tots aquests actes, al voltant del Dia Internacional de la Gent Gran, és vetllar per una vellesa digna i segura, fer que les persones grans siguin els veritables protagonistes i difondre una imatge més positiva de l'envelliment.

 

 

1