Vés al contingut
1

Recta final del festival Micròmetre de teatre

Foto de portada: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Aquest dijous destaca el muntatge 'Estimadíssims malvats' de la companyia Teatre Nu, a les 9 del vespre al Centre Cívic de Santa Susanna, aquest divendres actua Albert Pla amb l’espectacle ‘Os acordáis?’ que va crear durant la pandèmia. I dissabte el muntatge ‘Molt soroll per no res’, una comèdia de William Shakespeare amb versió i direcció de Jaume Viñas, ambientada en un “ressort” sicilià, i acompanyada de música italiana. En parla Joan Gallart i Anna Estol, organitzadors del festival i responsables de la Guàrdia Produccions.

 

1

 

Dissabte també actua Judit Martin, molt coneguda al ‘Polònia’ o ‘L’està passant’ i presenta, al Micròmetre, l’espectacle d’humor Not Talent’. Diumenge serà el torn de Lloll Bertran i Manel Barceló amb el muntatge ‘Tot fent Pigmalió’, i dimarts que ve, 10 de setembre, el musical de petit format ‘John & Jen’.

 

2

 

Recordem que durant els dies del festival Micròmetre també trobareu l’espai anomenat ‘La Cleda’, al pati del Centre Cívic, on es podrà gaudir d’actuacions en directe d’artistes de la zona, després dels espectacles d’aquest divendres i el cap de setmana. Podeu consultar tota la programació, preus i venda d’entrades al web www.festivalmicrometre.cat

 

4