Vés al contingut
1

L'home que va agredir Xavier Amor estava en permís penitenciari i torna a presó

 

Foto d'arxiu.


 

Està acusat d'un delicte de lesions i cal recordar que és un home amb antecedents delictius. Segons ha publicat La Vanguàrdia, aquest home «és un vell conegut de la justícia» i complia condemna a la presó de Can Brians. Ara, ha tornat a ingressar a la presó. Segons fonts policials, no hauria estat per decisió judicial arran del cas, sinó pel fet que havia de tornar a presó pequè acabava el permís.

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, s'ha recuperat de l'agressió que va patir ahir divendres a la nit en tornar a casa després dels actes de la Festa Major. L'agressor va ser detingut poc després de l'agressió, amb la intervenció de la Policia Local de Pineda i els Mossos d'Esquadra. Justament aquest diumenge s'ha celebrat un judici ràpid a Arenys de Mar.

 

Com van ser els fets?

Xavier Amor havia acompanyat a casa la seva família després de participar en alguns actes de la Festa Major i es disposava a aparcar el cotxe quan, estant sol a dins del vehicle, va ser agredit a cops per un home que abans també l'havia agredit verbalment. Xavier Amor va poder avisar a la Policia Local i una unitat policial que era a Can Xaubet, a prop del lloc dels fets, van poder intervenir ràpidament. Junt amb Mossos, van detenir l'individu que havia marxat del llocs del punt on s'havia fet l'agressió.  L'endemà dels fets, Xavier Amor va voler restar importància als fets i ha pogut participar en els actes de la Festa Major de Pineda.

 

Mostres de suport a Xavier Amor

Xavier Amor ha tingut mostres de suport després de patir aquesta agressió. El PSC del Maresme també ha condemnat l'agressió i li ha mostrat tot el seu suport. "La violència és un acte covard intolerable i inadmissible que no té cabuda a la societat. Tot el nostre suport a en Xavier Amor i la seva família", ha piulat la formació en un missatge a X.