Vés al contingut
1

Mar González és la guanyadora de la 'Megapanera' de la Festa Major

Foto: Ràdio Pineda

 

El sorteig l'hem fet aquest matí, en directe als estudis de Ràdio Pineda amb Sònia Caro, presidenta de Gent de Pineda i Eva Rite, dinamitzadora del comerç local.

En total han participat 174 persones. Recordem que per participar s'havia de trucar a la ràdio o fer un missatge de veu al whatsapp de Ràdio Pineda, felicitant la Festa Major. Aquest matí a les 9 hem fet el sorteig, a través de l'aplicació 'Generar Números Aleatorios'. El número premiat ha estat el 128 que correspon al missatge de veu que han fet la Mar i la Ivet González, de 6 i 5 anys. Aquest matí hem pogut parlar amb elles i el seu oncle, en Jordi, i han dit que estan molt contestes pel premi.

Sònia Caro i Eva Rite han destacat la col·laboració de les botigues que han col·laborat amb els regals de la Megapanera.

Gent de Pineda contactarà amb ells per explicar com recollir el premi. La Megapanera de la Festa Major està valorada en més de 1.500€ i consta de 30 regals que han donat alguns comerços de Gent de Pineda. És el tercer any que Ràdio Pineda i Gent de Pineda sortegen per la Festa Major, la Megapanera.

 

 

1

La Mar i la Ivet González amb el seu oncle, en Jordi, recollint el premi. Foto: Sònia Caro