Vés al contingut
1

‘Flashy Ice Cream’ caps de cartell de la Festa Jove

Foto: Flashy Ice Cream

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Actuen a Pineda el dijous 29 d’agost a les 11 de la nit a Can Xaubet. Són en Pol Giancana i Sneaky Flex, de Sabadell, i s’estan convertint en un dels grups pioners de la música urbana en català. La fusió única que fan de trap, rap, pop urbà i dancehall, han conquerit el cor de milers de joves arreu del país. Hem parlat amb l’Sneaky de Flashy i ha dit que tenen moltes ganes de venir a Pineda i oferir molta festa.

 

Flashy Ice Cream s'han convertit en autèntics referents de la música urbana a Catalunya, creant un impacte notable amb les seves lletres 100% en català. Tant és així que en el seu últim àlbum s’han atrevit amb una versió lliure del ‘Boig per tu’ de Sau que s’ha fet viral.

 

Actuaran a Pineda a la Festa Jove el dijous a partir de les 11 de la nit a Can Xaubet. Primer actuaran els Boom Boom Fighters & Cookah P. La programació de concerts inclou Les Que Faltaband i les Dj’s Lia Jensen, Lil.G i Dj Nàtura. Recordem que podreu fer ús del servei de bus nocturn per facilitar el desplaçament fins a Can Xaubet des de Plaça Mèlies per assistir als concerts i poder tornar de manera més segura.

 

2