Vés al contingut
1

El Centre Excursionista Montpalau Team presenta el calendari d'excursions de la tardor

 

 

El calendari ve molt carregat de propostes entre les que destaquen rutes a peu, rutes per camins de ronda, sortides en BBT per espais molt bonics i també l'ascensió a la Pica d'Estats i jornades i formació en escalada. Una de les novetats d'enguany és la col.laboració amb el Club d'Escalada La Fàbrica de Calella, que permetrà fer entrenaments a les seves instal.lacions.

A més, enguany l'entitat celebra el seu tercer aniversari i preveu fer una exposició de fotografies del curs. La mostra es podrà veure a la Biblioteca Serra i Moret de Pineda.

 

1

 

1


 

Aquest és el calendari detallat de sortides programades:

15/9, Caminada. Olla de la capçalera del Ter (Gra de Fajol Petit pel camí del pas de l'isard, Gra de Fajol Gran, Bastiments, Pic dels Bacivers de Prats - opcional-, Puig d'Ombriaga, Pic de Bacivers, Pic de la Dona).

15/09, Cursa BTT. La Espartana (Blanes)
21/9 sortida BTT Puig de cadiretes des de Lloret
28/9 Olla de Núria, córrer x Muntanya. Obert a escola de muntanya
5 i 6/10 Berguedà Cingles de Malanyeu i el pont de Lafrau
13/10 Córrer. Camí de Ronda pel Baix Empordà
20/10 escalada a Sadernes.
1, 2 i 3 /11 Alpinisme. Baborte , Pica d’Estats i Monteixo.
10/11 BTT Cadaqués i Port de la Selva
16/11 Caminada. Montserrat desconeguda
21/11 Taller de nusos “aprèn a lligar' amb el CEM
1/12 Escalada a Rocamaura.
15/12 Pineda Camina per La Marató de Tv3


 

El Centre Excursionista Montpalau Team fa noves inscripcions a partir del mes de desembre i tramita la llicència de la FEEC

Us podreu federar a la FEEC que enguany arriba amb novetats. A més de l'assegurança també tindreu descomptes a la majoria de refugis catalans i de bona part de l'Estat a més de formacions i diversos descomptes. Amb la inscripció tindreu una samarreta de regal exclusiva o bé tres jocs de mitjons, entre altres regals.

Formulari per a ser soci i federar-se a la FEEC.

https://www.montpalauteam.cat/fes-te-soci


 

Aquesta entitat funciona fa temps organitzant activitats a través de la seva escola de muntanya fent extraescolars per a infants i joves i també amb un grup d'adults, així com un casal d'estiu. També organitza activitats de muntanya per al públic en general, obertes a la població, i rutes de diversos nivells i tallers i cicles oberts a tothom.

 

 

Escola de Muntanya

Començarà coincidint amb l'inici del curs escolar. Es faràn activitat extra-escolars de caràcter esportiu per aprendre a córrer i també rutes en bicicleta. També es faran diverses rutes per alguns punts de Catalunya.

 

1

 

 

Seu al Carrer Puntaires 29 de Pineda

L'entitat té la seu al carrer Puntaires 29 de Pineda, al costat de la Plaça del Pi. La novetat és un petit rocòdrom que fa les funcions per aprendre la base per a fer escalada.


 

Calendari de rutes i excursions de tot nivell

L'entitat ja ha presentat un calendari de sortides de tot tipus i tot nivell. Hi ha rutes programades de diversos nivells a diversos cims de Catalunya, esports i circuïts en bicicleta de muntanya, esports de neu, marxes hivernals, rutes per muntanya, entre altres.


 

Lloguer de material de muntanya

L'entitat disposa de material per a lloguer, com ara grampons per a neu i gel o piolets entre altres, material d'acampada i de travessa per muntanya, etc. També té material d'escalada i per a fer vies ferrates i tot el necessari per a fer una ruta per muntanya amb seguretat. Els preus són «molt econòmics» segons els seus responsables, i destinats als socis de l'entitat.

La intenció és incrementar encara més el seu estoc de material, sobretot pel que fa a elements tècnics relacionats amb la neu i l'escalada.


 

Cal estar associat i disposar d'assegurança

En aquest sentit, com qualsevol altre centre excursionista, caldrà estar associat a l'entitat i disposar de l'assegurança obligatòria per a poder participar de les activitats. El preu per associar-se és de 30€ per l'any 2023, que inclou també una samarreta com a regal. El preu de l'assegurança varia segons la modalitat.


 

Activitats a Pineda

Entre les activitats que fan a Pineda hi ha l'organització de la Marató de TV3 a Pineda, la col.laboració amb la celebració de l'Aplec de l'Erola, i l'organització de la revetlla de Sant Joan al centre de Pineda, entre altres activitats obertes a la població en general.


 

Equipació de l'entitat

També podeu obtenir les samarretes tècniques de l'entitat, així com altres peces de roba com ara una dessuadora i també el 'cullote' per a poder fer esports en bicicleta.


 

Més informació a www.montpalauteam.cat

 

1