Vés al contingut
1

La Policia Local realitza una campanya per al control del límit de velocitat dels patinets elèctrics

 

 

Els controls es realitzen a diferents punts del municipi i permeten comprovar que el vehicle no ha estat manipulat per superar els 25km/h. Superar el llindar de velocitat que marca la llei comporta la immobilització del vehicle i una sanció de 500€.


 

La Policia Local disposa d’una nova eina per controlar el correcte ús dels patinets elèctrics. Es tracta d’una mesurador que comprova la màxima velocitat a la que pot circular el vehicle, detectant si aquest ha estat manipulat per tal de superar els 25km/h que marca la llei.

Ha començat una campanya a diferents punts del municipi per detectar aquestes possibles infraccions i alertar sobre els perills que suposa un vehicle manipulat. A més del risc de patir accidents i accentuar-ne la gravetat, conduir un vehicle manipulat també comporta la immobilització del vehicle i una sanció de fins a 500€ per al conductor.


 

El 95% circula correctament

El regidor de Seguretat i Mobilitat, Diego Sánchez, ha valorat positivament l’adquisició d’aquest aparell i la nova campanya inciada: «les veïnes i els veïns ens demanen solucions per a la bona convivència amb els patinets elèctrics, i nosaltres treballem per trobar-les dotant al cos de la policia local amb el màxim de recursos». Sobre els resultats de la campanya ha afirmat que «al voltant del 95% superen la prova correctament».