Vés al contingut
1

L’escola de teatre Artur Iscla estrena dijous l’espectacle musical ‘El Rei Lleó’

L'ETAI amb la visita de l'actor Albert Gracia. Foto: Escola de Teatre Artur Iscla

 

L’escola de teatre Artur Iscla estrena dijous l’espectacle musical ‘El Rei Lleó’, protagonitzat per nois i noies d’entre 12 i 18 anys, dins l’ETAI Estiu Musical. Ho han treballat durant un mes i ara faran quatre funcions, una aquest dijous a les 6 de la tarda i tres funcions divendres (11:30h, 17h. I 20h.) a l’Auditori de Pineda. El públic veurà una adaptació reduïda de ‘El Rei Lleó’ amb un vestuari molt elaborat, on els joves actors i actrius fan d’animals i canten en llengua swahili.

 

Agustí Salvador, responsable del projecte, ha dit que és la 4rta edició i, com a novetat, aquest any incorporen a la formació a joves d’entre 12 i 13 anys perquè tinguin un primer contacte amb els musicals. Els participants viuen des d’un primer moment, el muntatge i assaig d’un musical amb dinàmica professional. A més, han fet classes de tècnica vocal, cos, veu, dansa, interpretació i creació de personatge.

 

L’equip docent de l’ETAI Estiu Musical i de l’espectacle l’encapçala Agustí Salvador, cantant, actor i director i també hi són els actors professionals Carles Freixes i Maria CodonyAgustí Salvador ha animat a tothom a veure el musical.

 

Venda d'entrades a entreapolis.com i instagram de l'Escola de Teatre

 

1