Vés al contingut
1

La Policia Local desmantella una plantació amb més de 700 plantes de marihuana

Segons ha fet públic aquest migdia l'Ajuntament de Pineda, el passat dijous 11 de juliol, la Policia Local de Pineda de Mar va desmantellar una plantació de marihuana en un habitatge del municipi. L’operatiu va rebre el suport dels Mossos d’Esquadra, i va permetre decomissar un aproximat de 700 plantes de marihuana preparades per a la seva venda, amb un valor en el mercat negre que superaria els 100.000 euros.


 

L’actuació policial conjunta va permetre la detenció de la persona que es trobava a l’habitatge, acusada de presumptes delictes contra la salut pública. L’escorcoll va destapar, a més, un elaborat enganxament il·lícit a la xarxa d’electricitat. Els mètodes utilitzats eren precaris i de clar perill d’incendi per sobrecàrrega. Es calcula que la defraudació del fluid elèctric d’aquesta instal·lació podria superar els 40.000 euros.


 

El regidor de Seguretat ciutadana i Mobilitat, Diego Sánchez, ha destacat la «bona sintonia amb Mossos d’Esquadra per garantir l’èxit de l’operatiu». També ha remarcat la importància «de la col·laboració ciutadana, actuant amb gran responsabilitat en avisar a la Policia dels moviments sospitosos a la zona».