Vés al contingut
1

Es posen en funcionament les dutxes de les platges de Pineda

 

 

 

El retorn a l’estat d’alerta per sequera permet l’obertura de les dutxes a la platja. La Generalitat va decretar la sortida de l’estat d’excepcionalitat i retorn al d’alerta, permetent relaxar les restriccions en el consum de l’aigua. La nova situació permet l’obertura de les dutxes a la platja, que a Pineda han entrat en funcionament. L'Ajuntament demana fer-ne un ús responsable.


 

La nova situació permet omplir piscines de nova construcció i reomplir-les si tenen circuït tancat i també les desmuntables si tenen menys de 500 litres destinats als infants.


 

Es poden regar jardins i zones verdes al vespre i primeres hores del matí però en canvi, no està permès omplir fonts ornamentals.

Es poden netejar vehicles en establiments comercials amb sistema de re-circulació d'aigua, i es poden netejar per mantenir la seguretat i salut de les persones. Està prohibit netejar-los al carrer, ni tampoc façanes ni carrers fent servir mànegues d'aigua. Es pot netejar amb fregona o amb sistemes d'alta pressió.

 

1

 

1

 

1