Vés al contingut
1

Preinscripcions a l'Escola d'Adults: «Mai no és tard per reprendre els estudis»

 

L’Escola d’Adults municipal Natura prepara el curs 2024-25 i fa preinscripcions fins divendres 28 de juny. Es podran realitzar presencialment demanant cita prèvia. L’oferta educativa proposa més d’una desena de cursos, incloent idiomes, preparació de proves d’accés a la universitat i grau superior i graduat en educació secundària. Marisol Escribano ha explicat que mai és tard per reprendre els estudis, i que en qualsvol moment de la vida podem tenir aptituts que s'han de treballar seguint el ritme de cadascú

 

Les propostes del curs vinent es divideixen en quatre branques formatives. La primera, instrumental, treballa la lectoescriptura. La segona, per assolir el Graduat en Educació Secundària (GES). La tercera branca prepara l’alumnat per a les proves d’accés a cicles formatius i la universitat. En aquest sentit, Marisol Escribano ha explicat que la prova d'accés a grau superior també serveix com un nivell de batxillerat i permet fer oposicions.

 

La quarta branca de formació a l'escola d'adults és l'oferta en classes d'idiomes de diferents nivells: català, castellà, anglès i francès.

 

La preinscripció es pot fer, fins el 28 de juny, de manera presencial al centre situat a Plaça d’Orient, 9. Abans, cal reservar cita trucant al 93.767.15.60 (extensió 4) o via l’aplicació mòbil Whatsapp escrivint al telèfon 607.544.570. El dia 27 de juny també podreu fer la preinscripció al Centre Cívic Poblenou (9:30h. A 12:30h)

 

1