Vés al contingut
1

40 pinedencs portaran la Flama del Canigó fins a Pineda corrent 172 quilòmetres per equips

 

 

 

Un grup de pinedencs tornaran a portar la Flama del Canigó des del cim d'aquesta muntanya fins a Pineda, corrent fent relleus. Ho faran aquest diumenge 23 de juny. Les persones que hi participen corren diferents distàncies i també es comptarà amb un equip de suport en bicicleta.

Els relleus començaran la nit de dissabte pujant al cim del Canigó i a les 12 de la matinada s'encén la flama que és baixada a tots els pobles de Catalunya. En el cas de Pineda, la flama arriba des del cim del Canigó fins a Pineda mateix, i és una dels pocs pobles de tot el país que fa tota la baixada sencera.


 

El Centre Excursionista Montpalau Team coordina la baixada de la flama. Els equips estan formats per persones de totes les edats i tothom hi ha estat convidat. En conjunt hauran de fer més de 1000 metres de desnivell positiu i 3000 de desnivell negatiu. Els organitzadors fa setmanes que preparen el projecte i els fa molta il.lusió tornar a dur la flama directament a Pineda. En tot moment tindran el suport d'un vehicle que els acompanyarà per qüestions logístiques.

 

 

1
Arribada al cim i punt de partida de la Flama del Canigó

 

 

1


 

 

1
Ja s'han fet reunions per coordinar els equips.

 

 

La flama arribarà a Pineda el 23 de juny a les 9 del vespre a la revetlla de la plaça de les Mèlies

Es farà una cercavila fins la plaça de les Mèlies. La ruta va del cim del Canigó al Pirineu, fins a Pineda, passant per Camprodon, Olot, Amer i Maçanet de la Selva, Tordera i un grapat més de pobles. Quan arribi a les 9 del vespre a la Plaça de les Mèlies, començarà la revetlla.

 

 

 

 

1

 

1

 

1

 

 

Revetlla Popular de la plaça de les Mèlies

La Revetlla Popular de Sant Joan de les Mèlies està organitzada per vuit entitats diferents i comptarà amb un sopar popular, servei de bar, el pubillatge, els Grallers de Pineda, focs d'artifici amb els Diables de Poblenou, i a la nit concert amb la banda The Sun Cats, una banda de versions que us sorprendrà per la seva qualitat interpretativa. També actuarà Dj Slump per acabar la nit. Segons els seus organitzadors és una revetlla que «vol recuperar l'esperit de la revetlla de Sant Joan al centre de Pineda». A més, han explicat que «cap entitat guanyarà diners i tot es destina a la revetlla de l'any següent».


 

La revetlla serà possible gràcies a l'organització del Centre Excursionista Montpalau Team, amb la col.laboració del Cau, les Forces Infernals de Poblenou, els Petits Musicae, la Colla de Geganters i Grallers de Pineda, el Pubillatge, el XIP i els ADF's amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.

 

 

 

 

1