Vés al contingut
1

Les colònies de l’escola Poblenou

Fotos: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ el programa

 

Les colònies escolars són importants per moltes raons, i moltes escoles aposten per les colònies com a experiència educativa. A l'escola Poblenou hi va tot el centre, des dels més petits als més grans. Aquest any les han fet a Can Solà, una casa situada a Vilobí d'Onyar. Prioritzen el fet de conviure uns dies amb tots els companys ja que essent una escola petita i familiar, les gaudeixen molt tots junts, com sempre han fet i des de fa quinze anys, que és quan va començar l’escola. La Marta Carbonell, una de les mestres que organitza les colònies ha explicat que el fet d’anar-hi tots junts, enforteix i enriqueix el vincle entre ells.

 

1

 

 

Aquest any el fil conductor de les activitats s’ha centrat en la temàtica de Els Bandolers. Els més petits han treballat els pirates i els més grans, a cicle superior, han fet activitats d'aventura. Una representació d’alumnes de l’escola ens han explicat la seva experiència. Són la Kora i el Lucas d’I5; la Noa i en Llorens de 3er i en Bernat i l’Iker de 6è.

 

1

2

 

3

 

Podeu tornar a escoltar el programa ‘Anem a l’escola’, dedicat a les colònies de l’escola Poblenou al servei de ràdio A la Carta al web www.radiopineda.cat Presentat per Olga Diéguez.

 

5