Vés al contingut
1

Salvador Illa (PSC): «Catalunya necessita una gran transformació i tenim la força per fer-ho»

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

 

Salvador Illa ha fet un acte a Pineda amb l'empresariat de Pineda i comarca. Hi han participat diversos empresaris pinedencs i comerciants en un dinar al restaurant Pura Brasa que ha aplegat unes 150 persones. En l'acte ha defensat Pedro Sánchez «com a servidor públic per millorar la vida dels ciutadans» en relació a l'anunci que ha fet avui de continuar com a president espanyol. Ha dit que «ha pres una bona decisió per a tothom i de suport al servei públic».

 

També ha dit que durant la campanya electoral ha volgut explicar que «els darrers 10 anys de govern, s'ha estat per sota de les possibilitats Catalunya». Ha volgut destacar el que -segons ha dit- és un mal resultat en polítiques d'energies renovables, amb una Catalunya a la cua d'educació, infraestructures irrellevants, més inseguretat i falta d'habitatge social entre altres. També ha dit que «són molt prudents amb les enquestes i treballen dia a dia».

 

1

 

 

1

 


 

Xavier Amor: «Això no va de tenir sort, això va de tenir vots»

Xavier Amor ha fet balanç de 10 anys de govern a Catalunya «amb la conclusió que s'hauria pogut fer millor, destinant esforços a fer-ho diferent». Ha dit que «Catalunya porta anys amb moments complexos sobretot a l'empresa i cal tenir capacitat de reacció ràpida per tirar endavant l'empresariat català». Davant les incerteses -segons ha dit- «el PSC demana la força del vot amb un projecte per unir i servís als catalans i ajudar a tots els sectors econòmics».

També ha dit que el PSC «està preparat, s'han fet moltes visites i ara té propostes molt realistes amb un gran equip i lideratge fort de Salvador Illa». També ha dit que «el PSC no ha fet tacticismes per aconseguir la millora dels país», i ha defensat Illa «pel seu tarannà bo per presidir la Generalitat». Ha agraït a Salvador Illa que s'hagi reunit avui amb empresaris pinedencs per explicar el seu projecte.

Amor també ha parlat de l'anunci de Pedro Sánchez i ha dit que «ha volgut denunciar un estil de fer política que no es pot normalitzar».

 

1

 

 

 

1