Vés al contingut
1

Diego Sánchez (PP): «Les prioritats són l'economia i la seguretat. El 40% de les okupacions a Espanya són a Catalunya»

 

Escolta AQUÏ l'entrevista
 

Ràdio Pineda ha entrevistat avui el portaveu del Partit Popular, Diego Sánchez, amb motiu de la campanya electoral. Ha dit que afronten les Eleccions del 12 M «amb motivació i il·lusió» i ha afegit que «ara els votants tenen l'oportunitat d'optar per una formació que pot millorar les condicions de vida, i tornar el prestigi a la Generalitat». Ha recordat que des del 2010 els mandats no s'han acabat i ara es pot retornar l'estabilitat a Catalunya i passar pàgina de les forces independentistes. Ha dit que «el món independentista no fa més que mirar-se el melic, i enlloc de gestionar els interessos dels catalans, estan més pendents de figurar i de l'ego».

 

Diego Sánchez ha dit que a les últimes eleccions el resultat del PP no va ser bo, però ara les enquestes ja reflecteixen una important «pel treball que s'ha fet des del Parlament i per la situació política». Ha afirmat que «hi ha partits que poden ser part de la solució, com el PP, i n'hi ha que són part del problema». En l'entrevista, Diego Sánchez ha afirmat que quan més fort sigui el partit popular, més podran incidir en les polítiques catalanes i contribuir per treballar pels catalans. «L'economia és la prioritat per tornar al capdavant i alhora reduir la pressió fiscal, les llistes d'espera, evitar els professionals que marxen, que els joves puguin comprar-se un habitatge, i ser molt ferm amb la inseguretat a Catalunya: el 40% de les okupacions a Espanya són a Catalunya»

 

Ha parlat també del candidat, Alejandro Fernández, de qui ha destacat que és treballador i que s'implica a fons en to el que té entre mans. També ha parlat de la necessitat de convèncer als votants que són constitucionalistes. Ha dit textualment que «l'invent de Ciutadans era un projecte que va durar el que va durar, van ser oportunistes i el seu projecte està esgotat. Respecto qui va decidir donar-los suport, però ara el missatge és que nosaltres hem estat, hi som i continuarem sent coherents i treballant» També ha dit que amb Vox passarà com amb Ciutadans.

 

Divendres a la tarda, el PP de Pineda serà a Mataró, ja que faran l'acte central de la comarca amb la visita de Núñez Feijóo. Diego Sánchez ha acabat reconeixent que se sent valorat per la tasca que està fent a Pineda, com a regidor de govern.

 

L'entrevista l'hem feta en directe aquest dilluns, a les 8.40 del matí a Ràdio Pineda.