Vés al contingut
1

Patricia Martínez de Vicente «L’esperança és el costat més amable de la guerra»

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

L’autora pinedenca Patricia Martínez de Vicente presenta aquest dijous el seu últim llibre ‘Los amigos del Doctor Martínez. El lado amable de la guerra’ a les 6 de la tarda a la biblioteca Serra i Moret. Un nou llibre que estira encara més el fil de la intensa vida del seu pare, com a metge i col·laborador de Creu Roja, i dels serveis secrets britànics. El Dr Martínez va poder ajudar a moltes persones a escapar del feixisme i els camps de concentració de Hitler des de la casa familiar que tenia a Galícia. Tot i que la guerra no té cares amables, l’autora ha destacat que el seu pare, com a metge, va poder salvar moltes vides durant la Guerra Civil i durant la segona guerra Mundial.

 

Patricia Martínez de Vicente ha dit que ell mai ho va explicar a casa i anys més tard, arran de trobar el diari personal del seu pare, va anar investigant i coneixent tots els fets. Explica que ambaixadors, militars o la pròpia Reina Victòria Eugènia eren alguns dels noms que va trobar al diari. Entre ells també l’actriu Ava Gardner, que va ser la seva pacient durant molts anys.

 

La presentació del llibre és aquest dijous a les 6 de la tarda a la biblioteca. Podeu escoltar l’entrevista sencera al servei de ràdio A la Carta.

 

1