Vés al contingut
1

Els Comuns del Maresme organitzen una trobada a Pineda amb el nom 'Un futur en comú'

Els Comuns han iniciat un procés de debat ideològic per establir el projecte de futur de Catalunya pels propers 10 anys. Una de les trobaes  s'ha celebrat aquest divendres al Centre Cívic amb la presència del diputat d'En Comú – SUMAR, Eloi Badia i la responsable d'organització dels Comuns Agnès Petit. El Comuns organitzen 22 trobades arreu de Catalunya amb el nom " Un futur en Comú, per definir com ha de ser la Catalunya de la pròxima dècada, amb l'objectiu de reforçar el projecte dels Comuns amb la participació de tota la militància i de tot el territori.

 

El regidor Portaveu dels Comuns a Pineda, Marcos Ortega ha fet  la presentació de la trobada. Marcos Ortega ha explicat a Ràdio Pineda que, a proposta del Consell Nacional dels Comuns, han volgut conéixer de prop les inquietuts del territori, i fer debats interns a nivell territorial. Marcos Ortega ha explicat que va ser una jornada de treball per la formació, amb dinàmiques participatives. Algunes temàtiques que han sorgit tenen a veure amb la mobilitat i rodalies, el litoral, i les realitats socioeconòmiques diferenciades de la comarca. Els eixos han estat quatre: Economia i Mercat Laboral en context d'Emergència Climàtica, la defensa dels Drets Socials i els Serveis Públics, Catalunya Diversa i Feminista i Democràcia, drets i Llibertats.l

 

Catalunya En Comú ha fet un procés de debat polític i ideològic intern, obert a totes les persones inscrites al partit, per analitzar la realitat social, econòmica i territorial en la qual es troba Catalunya amb l’objectiu d’assentar les bases del projecte polític.

 

1

 

 

1

 


 

En el darrer Consell Nacional, celebrat el desembre de 2023, es van treballar els objectius del procés i les temàtiques a tractar que és una guia per fer el debat.