Vés al contingut
1

Cohesió de grup i educació emocional a l’escola Montpalau

Fotos: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ el programa


 

Es tracta d’un projecte de l’escola compartit amb alumnes del grau de Tècnic d'Educació Infantil de l'IES Coromines. Els adolescents són padrins dels infants d’I3 i treballen l’educació emocional a partir de diverses activitats i contes. El projecte va començar amb alumnes d’I5 i aquest any és la primera vegada que ho fan amb alumnes d’I3. M.Alba López mestre de l’escola i Gisela Bermúdez, professora de l’Institut Coromines han explicat la importància de treballar les emocions.

 

1

 

Emocions com l’alegria, la por, la tristesa són algunes que treballen amb els alumnes d’I3. Ens ho han explicat al programa ‘Anem a l’escola’ l’Abril, la Bruna i l’Hugo i les alumnes del grau grau de Tècnic d'Educació Infantil de l'IES Coromines: l’Alexandra, la Ivet i la Alejandra.

 

1

 

3

 

 

Podeu tornar a escoltar el programa ‘Anem a l’escola’, dedicat al projecte de l’escola Montpalau compartit amb alumnes del grau de Tècnic d'Educació Infantil de l'IES Coromines al servei de ràdio A la Carta al web www.radiopineda.cat Presentat per Olga Diéguez.