Vés al contingut
1

Noemí Llorens (Junts per Pineda): «Veiem el govern aturat, amb poca innovació i poca creativitat»

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

La regidora portaveu de Junts per Pineda, Noemí Llorens, ha dit aquest matí en una entrevista a Ràdio Pineda que seguiran fent oposició amb responsabilitat: controlant el govern, denunciant el que es fa malament i fent propostes. Ha explicat que el govern els ha presentat el Pla d'Acció Municipal, que estan treballant des de l'Ajuntament. Noemí Llorens ha dit que sembla més un programa electoral, que no un Pla d'Acció Municipal, ja que no diu «què farem, quan ho farem i què ens costarà». Ha resumit el PAM amb la frase «Puedo prometer i prometo».

 

Noemí Llorens ha dit que des de Junts han presentat propostes i algunes s'han inclòs, i que eren al programa electoral. Algunes són, per exemple, fer una altra oficina de turisme i activar el suport al voluntariat. També ha fet referència a la nit de l'Esport, que portaven al programa electoral del 2019 i que ja s'ha fet la primera edició. Noemí Llorens ha explicat que demanem «coherència al govern del PSC en matèria de gent gran». Ha posat com exemple la petició de crear un Consell de la Gent Gran i ha insistit en què a Pineda hi ha un dèficit de places públiques de residències a Pineda, i assegura és possible fer-la i cal trobar els diners. Ha posat com exemple la Diputació i també la Generalitat.

 

Noemí Llorens ha dit que a l'Ajuntament, de portens endins, hi ha diverses problemàtiques que no es resolen i ha fet esment d'una vaga que proposa fer la Brigada. També ha parlat de la pujada d'impostos, que ha portat a una taula de diàleg entre Ajuntament i veïns. Ha recordat que Junts va votar en contra i que cal buscar noves vies per donar ajuts, ja que els ajuts directes per l'IBI no es poden donar, «és il·legal», ha dit Noemí Llorens.

 

De la política comarcal i general, Noemí Llorens s'ha mostrar preocupada en com afectarà a l'Inici de temporada la situació de sequera, i també en com afecta a les empreses. Com a vicepresidenta del Consell Comarcal del Maresme, i consellera comarcal desenvolupament econòmic ha parlat de les tres realitats de la comarca, l'Alt Maresme, Mataró i el Baix Maresme. «Són tres realitats diferents». Ha explicat els canvis que s'han proposat: marcar una línia estratègica, salvar la indústria i treballar per afrontar la sequera i per l'impacte econòmic que suposa. Al final de l'entrevista ha fet esment a la Llei d'amnistia, que es pot aprovar dijous, i ha dit que «és un punt d'inflexió per fer-ho millor d'ara en endavant».

 

T