Vés al contingut
1

Reforç de la campanya informativa sobre l'ús correcte dels patinets elèctrics

 

Escolta l'entrevista a Diego Sánchez

 

 

La Policia Local reparteix fulletons als joves amb el recull de les normes bàsiques de circulació. Es recorda que les sancions per un ús indegut d’aquests vehicles pot comportar sancions de fins a 200€.

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Pineda, Diego Sánchez, ha dit que les noves mobilitats creen nous reptes a totes les poblacions. És el cas dels patinets elèctrics s'ha d’aprendre a conviure-hi complint la normativa.

 

La regulació municipal fixa sancions de fins a 200€ per l’incompliment de les normes en l’ús de patinets elèctrics. Diego Sánchez ha dit que algunes de les normes més bàsiques que recull el fulletó és la del casc obligatori, la circulació d’una sola persona per vehicle, la prohibició de circular per voreres i per la N-II, l’obligació de respectar senyals i sentits de circulació, o l’edat mínima per a poder conduir un patinet elèctric fixada en 12 anys. També ha dit que cal respectar la normativa, que segons ha dit «és de sentit comú».

 

L'Ajuntament de Pineda reforça la campanya del 2022 amb una comunicació més incisiva. Diego Sánchez ha explicat que la campanya «no té una finalitat sancionadora sinó que serà bo per a tothom».

 

1