Vés al contingut
1

Junts per Pineda demana que l'Ajuntament «lluiti per tenir més places públiques a les residències»

 

Foto. Unsplash

 

Al darrer ple, el regidor Joan Mora va dir que a Pineda hi viuen més de 6000 persones més grans de 65 anys, i d'entre elles, 1500 persones tenen més de 80 anys. Per això han demanat que l'Ajuntament de Pineda treballi per tenir una residència per a la gent gran, i per fer front a les persones més vulnerables del poble. Ha dit que «hi ha rendes per càpita baixes i caldria que l'administració fes més per donar suport a aquestes famílies». També ha dit que «hi ha moltes persones depenents i a Pineda només hi ha 96 places publiques a les residències i la resta són privades, un total de 169»,

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor ha dit que «Pineda necessita més places públiques a la residències privades que ja existeixen» i «no és possible fer una residència municipal sense disposar de places públiques atorgades per la Generalitat».

Xavier Amor ha dit que «Pineda necessita més places públiques perquè el poble està maltractat en relació als pobles del seu entorn». Ha afegit que «es volen reunir amb la Generalitat per avançar en aquest tema». Ha avançat que el 19 de març es reunirà amb el conseller de la Generalitat.