Vés al contingut
1

Operatiu conjunt entre Policia Local i Mossos a la Plaça Estació: decomís de droga

 

Foto. Ajuntament de Pineda


 

L’operatiu s'ha fet aquesta passada nit i ha permès identificar i detenir diferents persones per delictes contra la Salut Pública. L'Ajuntament de Pineda ha informat que «la coordinació entre els dos cossos policials és òptima i es preveuen més operatius en el marc de les polítiques de seguretat ciutadana i control i busca d’estupefaents».

L'operatiu l'ha dut a terme la Policia Local i Mossos d’Esquadra que s'han coordinat per fer un operatiu conjunt a Plaça Estació. L’actuació policial va permetre la identificació i detenció de vàries persones per delictes contra la salut pública, a més del decomís «d’un considerable volum de droga preparat per a la seva distribució i promoció del consum».


 

Coordinació entre els dos cossos policials

L'Ajuntament informa que continuarà i aquestes actuacions tenen per objectiu garantir la seguretat ciutadana, i evitar el risc que comporta l’existència de distribució il·legal de drogues com les decomissades ara.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Diego Sánchez, ha dit que «la Policia Local no es quedarà de braços plegats davant del risc que suposen aquestes activitats il·legals». I, en aquest mateix sentit, ha assegurat que «seguiran treballant en coordinació amb els Mossos d’Esquadra per tal que les actuacions policials en control i busca d’estupefaents continuïn».