Vés al contingut
1

Junts per Pineda proposa cobrir la Pista Esportiva del Barri del Carme

Cobrir la pista esportiva del Barri del Carme. Aquesta és la proposta que aquest cap de setmana ha presentat Junts per Pineda. La regidora i portaveu de Junts, Noemí Llorens, acompanyada pel també regidor Joan Mora, han estat presents al barri on han explicat la proposta als veïns i veïnes.

En un comunicat que han fet públic, defensen que cobrint la pista s'aconsegueix un nou equipament per Pineda de Mar «de ple ús i rendiment per totes les entitats del poble». Consideren que «a Pineda de Mar falten infraestructures esportives i no hi ha prou pistes per totes les activitats» i expliquen que cobrint la pista del Carme es resol aquest dèficit i estaria disponible tots els mesos de l’any.

Junts per Pineda vol que l'equipament compti «amb totes les prestacions de qualsevol altre equipament municipal: Vigilància, vestuaris i lavabos» per equiparar el Barri del Carme a d'altres barris.


 

Fomentar els valors de l'esport i fer una pista sostenible

En el comunicat, defensen que «Practicar esport i fomentar els seus valors és clau pel benestar i qualitat de vida, i promou la convivència, el respecte, la solidaritat, i l'educació, entre d'altres». La infraestructura que proposa Junts seria sostenible, autosuficient i rendible energèticament, amb la instal·lació de plaques solars.

 

1
Proposta de construcció de Junts per la pista de El Carme