Vés al contingut
1

Presentació del llibre ‘Del Sufrimiento a la esencia’ a la biblioteca Serra i Moret

Foto cartell:

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

Serà aquest divendres a càrrec de l’autor i mestre en intel·ligència emocional, Xanos Rius. Aquest és el seu primer llibre que presenta, una guia per aprendre a desenvolupar habilitats i aptituds de la Intel·ligència Emocional Aplicada. Aquest primer treball literari està basat en la seva experiència personal. Xanos Rius ha explicat a Ràdio Pineda que després de patir molt anys, molta ansietat que l’incapacitava, finalment se'n va sortir a través de la Intel·ligència Emocional Aplicada.

 

L’autor ha explicat que les emocions influeixen directament en les decisions que prenem i també en les accions. Ha dit que identificar, comprendre i gestionar les emociones pot millorar el benestar personal i professional.

 

La presentació del llibre ‘Del sufrimiento a la esencia’ és aquest divendres en dues sessions, una a les 11 del matí i l’altre a les 5 de la tarda a la biblioteca Serra i Moret. Cal fer inscripció prèvia a la mateixa biblioteca perquè les places són limitades. Organitza les entitats Teixint Fils d’Emocions Art i Pau, el Banc del Temps i la biblioteca. Podeu escoltar l’entrevista a Xanos Rius al servei de ràdio ‘A la carta’

 

2