Vés al contingut
1

Noemí Llorens (Junts): «Demanem al PSC que accepti propostes de la resta de partits al PAM»

 

Foto. Ràdio Pineda

 

Escolta l'entrevista a Noemí Llorens

 

Ràdio Pineda ha continuat el cicle d'entrevistes amb els portaveus municipals de l'Ajuntament de Pineda. En aquest cicle, els portaveus de cada grup municipal fan balanç dels primers mesos del nou mandat i de l'aprovació del pressupost municipal que es porta al ple del mes de desembre.


 

Avui hem entrevistat a Noemí Llorens de Junts per Pineda que ha que el nou curs polític a l'Ajuntament de Pineda ha començat «amb turbulències, començant per la situació creada a l'Arts d'Estiu i per la pujada d'impostos» que considera desproporcionada.

En l'entrevista ha dit que l'augment dels tributs «no es realista amb la realitat de Pineda, tenint en compte que es destinen més de 3M€ en ajuts, el que vol dir que l'índex econòmic i social és el més baix del Maresme». Ha dit que «van fer la proposta de fer un augment progressiu però l'equip de govern no els ha respost i es van trobar l'aprovació durant el ple». També ha dit que «l'atur a Pineda és de l'11,8%, i el pitjor, és que és estructural, no estacional».


 

Pel que fa a propostes per als pressupostos de 2024 i el Pla d'Actuació Municipal, ha dit que «estant contents que l'equip de govern hagi acceptat la celebració de la Nit de l'Esport que es farà a Pineda, en reconeixement a les entitats esportives locals». També ha dit que han fet propostes per tenir «un poble que funcioni, posar en primer lloc les persones i oferir més oportunitats a la població». Ha afegit que en urbanisme és urgent renovar per complet la plaça de l'Estació i Pubilla per millorar la imatge de l'arribada a Pineda en tren, o bé pels turistes que visiten el mercat i la platja.


 

Noemí Llorens ha afegit que «demanen a l'equip de govern que accepti la col.laboració i més participació de la resta de partits a l'Ajuntament, per exemple, en el nou pressupost o el PAM».


 

Ha afegit que cal treballar per canviar els usos del polígon que ara només permeten empreses de construcció o de manufacturats, i en canvi no permet empreses de serveis i per això ha demanat fer un estudi per canviar els usos. També ha dit que «cal fer seriosament un pla estratègic global per millorar el comerç de Pineda».


 

 

L'ordre de les entrevistes és de menys a més representació a l'Ajuntament de Pineda

Dimarts 28 de novembre – Marcos Ortega, de Pineda en Comú

Dimecres, 29 de novembre – Diego Sánchez, del Partit Popular

Dijous, 30 de novembre – Noemí Llorens, de Junts per Pineda

Divendres 1 de desembre – Mònica Palacín d'ERC

Dilluns 4 de desembre - Xavier Amor, del PSC



 

Les entrevistes s'emeten en directe a les 8,40 i les podreu recuperar íntegrament a www.radiopineda.cat