Vés al contingut
1

Acte de Junts per Pineda: «Hi ha mala gestió municipal, i nosaltres continuarem proposant solucions»

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Junts per Pineda va organitzar un acte dissabte per parlar de l'inici del mandat, que segons ha dit textualment la portaveu, Noemí Llorens, ha estat «mogut» per diversos motius. Ha dit que hi ha mala gestió per part de l'Ajuntament i ha parlat de la suspensió d'Arts d'Estiu, el tancament d'una empresa del polígon, la pujada de l'IBI i el problema de l'incivisme. Ha dit que volen aportar solucions, treballar de forma constructiva, però també denunciar allò que no veuen correcte. Ha dit que ara faran propostes pels pressupostos, però que ja no es pot aturar la pujada de l'IBI.

 

Escolta l'entrevista a Noemí Llorens

 

Noemí Llorens ha dit que «hi ha sensació d'inseguretat i també que cal «aplicar les ordenances de civisme» i «ho ha de fer la Policia Local». Ha defensat que hi hagi més efectius de policia i també més il·luminació nocturna als carrers. Noemí Llorens també ha insistit en la necessitat de continuar treballant en la lluita contra l'atur i ser rigurosos amb les dades que es donen, tenint en compte la població activa. L'acte es va celebrar dissabte a l'Espai Sara Llorens de la plaça de les Mèlies.

 

El pacte per investir Pedro Sánchez

En l'entrevista, Noemí Llorens ha parlat també del pacte per la investidura de Pedro Sánchez. Ha dit que entén que hi ha moltes sensibilitats, i persones que desconfien i no hi estan d'acord. Però ha defensat que, a nivell de convivència a Catalunya, cal «un entorn de pau ara mateix que permeti aplicar les polítiques que afavoreixin a la vida de les persones, i la base és apostar primer per això». Ha dit que s'ha de continuar lluitant per tenir els drets de Catalunya i sobretot la justícia fiscal, i això només es pot aconseguir arribant a acords». Ha aclarit que «no es pot dir que ens hem sotmès, sinó que comencem una etapa d'igual a igual, i s'ha de negociar».

1

1.