Vés al contingut
1

La secció local d’Esquerra a Pineda renova la seva executiva

 

Fotos:Premsa ERC

 

Escolta aquí l'entrevista

 

 

La secció local d’ERC a Pineda de Mar va celebrar ahir dijous 9 de novembre el Congrés Local, en el que es va renovar l’executiva per als propers 4 anys. La nova executiva estarà encapçalada de nou per l’actual president Hugo Guffanti, i recull el concepte de “Transformar Pineda” en 5 eixos (econòmic, social, democràtic, verd i feminista) que ja va proposar a les últimes eleccions municipals. El president de la secció local ha dit que «s'ha renovat molt les bases del partit amb gent jove i ara hi ha 49 militants». Ha destacat la feina que farà tot l'equip i les diferents comissions i secretaries.


 

Els principals canvis organitzatius es basen en la creació d’una secretaria de “Moviments Socials” per ajudar a crear vincles i col·laboració entre el partit i les entitats pinedenques, i la de “Barris i Urbanitzacions”, aquesta última amb dues persones responsables, per tal de trobar solucions diferenciades a diferents problemàtiques que poden patir diferents zones del municipi.


 

També s’hi han doblat els recursos per les secretaries de “Igualtat i feminismes” i “Partit obert”, per donar més pes a les polítiques d’igualtat i treballar mecanismes per acostar el partit a la ciutadania. Per últim, i donat l’augment de militància registrat al partit els últims mesos, es crea una “Secretaria General” per ajudar a les tasques organitzatives de la secció local.

 

En tant que militant de la secció local, el MHP Pere Aragonès ha participat del Congrés i ha desitjat sort i encerts als nous responsables de la secció local.

 

1

 


 

L’executiva escollida estarà formada per les següents persones i responsabilitats:


 

Hugo Guffanti i Riso President

Mònica Palacín i París Sec. General

Francesc Estrems Lopez Sec. Organització

Hèctor Montero i Muñoz Sec. Comunicació i Política Municipal

Joan Jané Sec. Finances

David Ponsdomènech i Flores Sec. Barris i Urbanitzacions

Sònia Gómez Busquets Adj. Barris i Urbanitzacions


Eulàlia Moral Ajadó Sec. Transició Ecològica

Pilar Carcacer Garreta Sec. Partit obert

Antoni Faura Faura Adj. Partit obert

Carolina Rodríguez Sec. Igualtat i feminismes

Estel Villaronga Adj. Igualtat i feminismes

Josep Serra Alsina Sec. Moviments socials

1