Vés al contingut
1

Els Racons de Tardor de l’Aula d’acollida de l’escola Jaume I

Fotos: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ el programa

 

Amb jocs molt visuals i amb elements de la tardor, els nens i nenes de l’aula d’acollida, aprenen el català per afavorir la integració d’aquests alumnes nouvinguts a l’aula ordinària del centre. Actualment, a l’escola Jaume I hi ha 18 alumnes nouvinguts. Provenen d’Ucraïna, Honduras, Perú, Argentina, Cuba, Colombia, Rumania, Equador, Senegal, Paraguay i Veneçuela. Treballen per grups de cicle amb elements molt visuals i lúdics. Míriam Tudela, tutora de l’aula d'acollida ha explicat al programa ‘Anem a l’escola’ que sobretot treballen vocabulari i expressió oral.

 

1

La Míriam és una de les tutores de l'aula d'acollida

 

Els i les alumnes aprenen vocabulari amb dibuixos i jocs molt visuals. Hem parlat amb ells i elles i han explicat que les castanyes, els panallets i les fruites de la tardor els hi agrada molt. Són la Katerina, Liza, Nico, Yero i Matheo. Tots ells tenen entre 7 i 8 anys i són d’Ucraïna, Rumania, Senegal i Paraguay.

 

2

La Katerina, la Liza, en Nico, el Yero i el Matheo ens han ensenyat què aprenen amb les tutores

 

 

Podeu tornar a escoltar el programa ‘Anem a l’escola’, dedicat a l’aula d’acollida de l’escola Jaume I, al servei de ràdio A la Carta al web www.radiopineda.cat Presentat per Olga Diéguez.

 

3