Vés al contingut
1

Avui s'inicien les obres d'enjardinament a la rotonda de la NII d'accés al barri de Les Creus

 

Els treballs duraran tres setmanes i durant un parell de dies afectaran el trànsit. El projecte busca potenciar la planta autòctona en consciència amb el medi ambient.


 

La rotonda dóna accés al barri de les Creus, a l'alçada de l'Avinguda Tarongers i entre el Carrer Migjorn i Avinguda de Sant Jaume. Els treballs tindran una afectació mínima a la circulació de vehicles: només durant dos dies quedarà tallat el canvi de sentit en direcció Girona per aquells vehicles que circulin en direcció a Barcelona. La resta de vehicles podran circular amb normalitat i s'habilitarà el sentit en direcció contrària per aquells automòbils en direcció Girona que vulguin girar en direcció a Barcelona.

 

1


 

Planta autòctona i medi ambient

El projecte preveu dues zones diferenciades: una zona de rocalla amb plantes que podem trobar en estat natural a les rodalies de Pineda -com per exemple ginesta, bruc, fenàs, aloc, marfull, estepa, romani, cap d'aze o arç blanc- i una zona més planera amb una gran extensió de crespinells, que són un consistent substitut de la gespa amb un consum hídric pràcticament nul. Així, es potenciarà la planta pinedenca al mateix temps que es contribueix a la reducció de despesa d'aigua.