Vés al contingut
1

Jornada sobre la salut mental (PEC): "Cal saber tractar la salut mental per no emmalaltir"

 

Fotos. Pineda en Comú.

 

Això es desprèn de les xerrades organitzades per Pineda en Comú que s''han fet aquest dissabte a l'Espai Sara Llorens i també a la Plaça de les Mèlies amb l’objectiu de fer-les visibles i trobar-hi solucions. Marcos Ortega de Pineda en comú ha destacat la importància d’aquesta realitat amb ponents dedicats a la salut mental com educadors socials, infermeres i terapeutes. Marcos Ortega ha dit que «la valoració és molt positiva i s'ha posat de manifest que la salut mental és important, cal saber-ho tractar a temps, i no estigmatitzar les persones que ho pateixen». També ha dit que «ara s'explica més i això ajuda a la curació».

Marcos Ortega ha explicat que els condicionants socials, el suïcidi, com gestionar l’estrès i l’ansietat i conflictes relacionats i estats de la personalitat, són les temàtiques que s’han abordat en aquestes xerrades. També ha remarcat que «cal fomentar la xarxa social emmarcada en activitats, entitats o en la millora de l'espai natural com a font de salut».

 

1

 

1

 

1

 

 

 

Hi ha hagut una carpa informativa i tallers relacionats sobre Salut Mental i hi han participat més de 50 persones. També hi va haver l'actuació del grup Mabel.