Vés al contingut
1

S'han arranjat voreres a Poblenou i ERC diu que «alguns veïns es queixen perquè són més baixes»

 

Foto de Ràdio Pineda. Una de els voreres que s'han arranjat.

 

L'equip de govern ha dit que «les voreres es fan en base a normativa i en alguns casos les propietats privades han hagut de fer algunes obres. També ha dit que «algunes voreres antigues estaven inclinades i això s'ha hagut de solucionar.


 

ERC ha preguntat al darrer ple per les obres de millora de les voreres de Poblenou i ha preguntat perquè «són més baixes que les antigues, perquè això provoca bassals i l'entrada als habitatges s'ha complicat en alguns casos». L'equip de govern ha insistit en que «s'han fet en base a la normativa vigent i s'ha treballat en la resolució dels problemes que apareixen, sobretot en entrada a pàrquings o també en alguns comerços». Ho ha explicat la regidora d'urbanisme Sandra Pérez.

 

Arran de les obres a les voreres, algunes propietats privades han hagut de fer obres per salvar alguns punts i condicionar-los. També hi ha hagut casos de comerços que han hagut d'arranjar l'entrada, i tot ha vingut determinat a la normativa que fixa les alçades que han de tenir les voreres de nova construcció dels carrers.

 

ERC també ha suggerit que 'l'Espai Poblenou' a la plaça Nova es podria remodelar per dotar-lo d'un millor servei cap a les entitats. Xavier Amor ha dit que «està d'acord en que li cal una millora clara i sobretot millorar els accessos per afavorir l'activitat de les entitats que en fan ús».