Vés al contingut
1

La Policia Local deté els presumptes lladres de dos robatoris en empreses de Pineda

 

Imatges: Policia Local/Ajuntament de Pineda

 

L’alerta la va donar la propietària d’una de les empreses, després que saltés l’alarma. La Policia Local de Pineda ha aconseguit detenir els presumptes lladres de dos robatoris a Pineda, en dues empreses del municipi, en una immobiliària i a una empresa d’excavacions, aquest cap de setmana.


 

Gràcies a la trucada de la propietària d’una de les empreses que els presumptes lladres havien entrat a robar, la Policia Local va activar tot l’operatiu de recerca, que també incorporava l’avís a Mossos d’Esquadra. Una patrulla de servei de la Policia Local va localitzar a dues persones per la zona del Passeig Marítim, que vestien roba molt similar a la descrita en el robatori de la immobiliària, captats per les càmeres del mateix establiment.

 

1
Foto. Ajuntament de Pineda

 

Els agents van fer la identificació de les dues persones sospitoses, i acte seguit van ser traslladades a la comissaria de Mossos d’Esquadra de Pineda, que van confirmar la seva identitat, amb nombrosos antecedents patrimonials, i vinculades a organització criminal, amb domicili fixat a Madrid.


 

A través del seguiment de les imatges d’una de les càmeres de vídeo-vigilància de Pineda, es detecta la presència d’una de les dues persones detingudes, que s’adreça cap un vehicle de la marca Porsche. Justament, ahir diumenge al vespre és identificat per la patrulla de la Policia Local, aparcat en un carrer de Pineda. Es tracta d’un cotxe robat i ha estat traslladat al dipòsit municipal. El presumptes lladres han passat a disposició judicial.

 

L’alcalde de Pineda, Xavier Amor, i la Primera Tinent d’Alcalde i regidora de Seguretat Ciutadana, Sílvia Biosca, han enviat una carta de felicitació a la plantilla de la Policia Local per reconèixer la bona tasca en matèria de Seguretat Ciutadana, i en especial, per les detencions efectuades en els fets aquest cap de setmana.