Vés al contingut
1

El Centre Excursionista Montpalau Team presenta el calendari de tardor i comença amb una ruta a Ulldeter

 

Foto. Montpalau Team

 

La primera sortida és aquest diumenge fent una caminada remuntant el torrent la Coma de l'Orri cap al Gra de Fajol Petit i el Gran per acabar fent el cim de les Borregues.

La ruta té 16 km i una desnivell positiu de 1600 metres. Sortida guiada gratuïta pels socis i amb un preu de 5€ pels no socis. Més informació i inscripcions a https://montpalauteam.playoffinformatica.com/actividad/26/Olla-de-la-Coma-de-l-Orri/

 

1


 


 

Més rutes preparades i la Marxa per la Marató de TV3

Els dies 28 i 29 d'octubre es farà una ruta pel Solsonès per conèixer el riu Aigua de Valls i el seus corriols encordats de la Torre de Corriu. També es coneixerà la serra de Busa, amb els seus graons, escales i històries militars. Es farà estada en un alberg.

Les places són limitades i el preu de tot el cap de setmana amb els àpats és de 55€ i si sobren places s'obrirà a persones no sòcies.


 

També s'han anunciat altres rutes, com ara una travessa per crestes dels cims més alts d'Andorra i també dues rutes en BTT pels cingles de Vilanova el mes d'octubre, i una segona ruta per les valls d'Osona el mes de novembre. També han preparat una ruta per fer el cim del Bassegoda i una sortida hivernal el mes de desembre. Com és habitual, també preparen la Marxa per la Marató de TV3 que es farà el diumenge 17 de desembre a Pineda, amb un recorregut assequible i popular per a tota la població de Pineda i dels voltants.