Vés al contingut
1

Llibres de creixement personal a l’últim espai del ‘Recomana’m un llibre d’estiu’

Foto: Ana Maria Mateo


 

Ana Maria Mateo recomana aquesta última setmana tres llibres de creixement personal per afrontar la tornada, després de les vacances d’estiu.

Un d’ells és ‘Hábitos Atómicos’ de James Clear’, un supervendes pels qui busqueu millorar la vida mitjançant petits, però molt significatius, canvis a les rutines del dia a dia.

També recomana el llibre ‘Cómo hacer que te pasen cosas buenas’ de l’autora Marian Rojas Estapé. Una visió científica, psicològica i humana de com aconseguir una existència feliç desenvolupant capacitats i evitant l’excés d’autocrítica i autoexigència.

I finalment, Ana Maria Mateo també recomana el llibre ‘El subtil art que tot t’importi una merda’. El conegut bloger Mark Manson demostra en aquest llibre que la clau perquè les persones siguin més felices és saber bregar amb l’adversitat.

Aquest últim espai del ‘Recomana’m un llibre d’estiu’ amb Ana Maria Mateo s’emet avui dimecres a 2/4 de 2 del migdia, en directe, a Ràdio Pineda i el podeu tornar a escoltar l'espai 'Recomana'm un llibre d'estiu' al servei de ràdio 'A la carta' al web www.radiopineda.cat

Un espai de foment de la lectura amb la col·laboració de l’escola d’Adults Natura, dins del Pla Lector.