Vés al contingut
1

El Maresme aposta pel 'pet friendly' per atraure visitants

 

 

La costa del Maresme compta amb gairebé una desena de platges reservades per a gossos durant l'època estival. Una d'elles es troba a Pineda però també n'hi ha a Calella i a altres pobles de la comarca.

Un accés que s'estén a establiments de restauració i hoteler de la zona, així com a museus i la participació en tallers i rutes per la muntanya. Des de l'organisme no tenen calculat en què es tradueix aquesta filosofia, però garanteixen l'arribada de visitants.

com, per exemple, Martina Laignolea, una italiana que ha escollit la capital maresmenca per fer turisme amb la parella i el seu gos: "A Itàlia no hi ha res així".

 

 

Una filosofia a l'alça

La presidenta del Consorci de Promoció Turística de Costa del Maresme, Carme Ponsa, ha recordat que la comarca va detectar aquest fenomen fa temps i que negocis, establiments, museus i les platges han anat "de la mà" perquè els visitants puguin dur les seves mascotes. Pons considera que en l'actualitat va "a l'alça" i el Maresme disposa d'una àmplia oferta.

Ponsa, que va engegar al càrrec fa menys d'un mes, ha afirmat que cal seguir "sumant" adhesions perquè hi hagi més locals que acceptin els gossos. Actualment, entre allotjaments i restauració n' i ha una vuitantena. En aquest sentit, en el cas que hi hagi poblacions que reclamin disposar, per exemple, de platges, recolliran la demanda per facilitar-ho, encara que dependrà de la superfície disponible.

 

1