Vés al contingut
1

Ràdio Pineda i Gent de Pineda sorteja la ‘Megapanera de la Festa Major’ valorada en 1600 euros

Foto: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista


 

Per participar heu de trucar al telèfon de Ràdio Pineda 93 767 19 19, de dilluns a dissabte de 9 del matí a 1 del migdia, i felicitar la Festa Major a qui vosaltres vulgueu. També podeu participar per whatsapp fent un missatge de veu, felicitant la Festa Major, al whatsapp de Ràdio Pineda 686 05 46 04. El sorteig el farem el dijous 24 d’agost a les 9 del matí a través de l’aplicació ‘generarnumerosaleatporios.com’

La Megapanera de la Festa Major’ està valorada en 1600 euros. Sònia Caro, presidenta de Gent de Pineda ha explicat que un sol guanyador s’emportarà més de 30 regals.

 

1

Sònia Caro als estudis de Ràdio Pineda

 

 

D’entre els regals de la Megapanera hi ha dos pernils, vals de descompte a les botigues associades, pizzes, consultes jurídiques, ulleres de sol, coixins per cadires d’exterior, una pulsera, elements i menjar per a mascotes, una caixa de gamba llagostinera de 2kg, una ampolla de vi, un menú per a dues persones a un restaurant de Pineda, entre altres premis.

Un sol guanyador o guanyadora s’emportarà els regals de la Megapanera de la Festa Major.

Amb la col·laboració de les botigues associades al comerç local.

 

 


 

Botigues associades a Gent de Pineda que han col·laborat amb la Megapanera de la Festa Major


 

Farmàcia Vivas

Nualart Martí, S.L

Asseguris Mediterraneum Corredoria d’Assegurances

Eco Pizzeria Que Bona!

ICP Advocats

Idea Serveis Empresarials, S.L

Estanc Bordas

Muralla Òptica

Joieria Mediterrània

Tendalls Reixac

Psitahome

Sonia Aurea Cakes

Centro Brilla Agalma

Autostop Pineda

Nou Estil

Can Tomas

Wonder Party

Viatges Carrefour

Peixateria Borrull

Piscines JG

Peixateria Molano

Soulfulbcn

Restaurant Can Formiga

La Voliana

KWAPU

Òptica Poblenou

Bon Area

Isabel Imatge Personal Integral

Lavasprint

Clínica Dental Daxa

Noem

Los Extremeños

 

 

 

 

Bases legals del concurs

 

TERMES, CONDICIONS i BASES LEGALS GENERALS DE PARTICIPACIÓ EN LA PROMOCIÓ DE LA MEGAPANERA DE LA FESTA MAJOR 2023


 

1.- ENS ORGANITZADORS DE LA PROMOCIÓ. Ràdio Pineda, emissora municipal de Pineda de Mar, de l'Ajuntament de Pineda, amb domicili al carrer Justícia, 25, baixos Pineda de Mar, I 'Gent de Pineda', associació de comerciants de Pineda, organitza amb finalitats promocionals i de participació, el sorteig de:

LA MEGAPANERA DE LA FESTA MAJOR 2023 a sortejar entre les trucades telefòniques dels oients I els missatges de veu al whatsapp de Ràdio Pineda 686 05 46 04 felicitant la Festa Major.


 

2.-DATA D’INICI I DATA DE FINALITZACIÓ.

La Promoció s’iniciarà el dia 16 D'AGOST i finalitzarà el dia 23 D'AGOST. El sorteig es farà el dia 24 D'AGOST a les 9 del matí en directe als estudis de Ràdio Pineda.


 

3.- REQUISITS DE PARTICIPACIÓ I MECÀNICA DE LA PROMOCIÓ. Els requisits de participació seran els següents: – Podran participar aquelles persones que resideixin a Espanya i siguin majors de 16 anys. Poden participar trucant a Ràdio Pineda durant els matins de dilluns a dissabte de 9h a 13h al telèfon 93 767 19 19 I també es pot participar a través del whatsapp de Ràdio Pineda al telèfon 686 05 46 04 amb missatges de veu felicitant la Festa Major. El sorteig es farà amb l'aplicació "numerosaleatorios.com" i s'enregistrarà en vídeo als estudis el moment del sorteig.


 

4.- CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ I PREMIS. La persona guanyadora es donarà a conéixer en directe per antena en el mateix moment que fem el sorteig. A més, ho publicarem a la pàgina de Facebook de Ràdio Pineda i a la web de Ràdio Pineda un cop finalitzat el sorteig.


 

5.- LIMITACIONS. El premi lliurat no serà transferible ni susceptible de canvis, alteracions o compensacions a petició dels Participants, no podent ser canviat per qualsevol altre producte ni per diners. S’estableix un termini de 48 hores des de la data de la concessió del premi, per a efectuar qualsevol reclamació.


 

6.- PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS. Ràdio Pineda en cap cas recull dades personals dels participants. Les persones que participin al concurs via telefònica es responsabilitzen de l'ús que en fan.


 

7- CANVIS. Ens reservem el dret de modificar o ampliar aquestes bases promocionals, en la mesura que no perjudiqui o menyscabi els drets dels participants en la Promoció.


 

8.- LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ Aquestes bases legals es regiran de conformitat amb la llei espanyola.