Vés al contingut
1

Lluïsa Moret (PSC), nova presidenta de la Diputació de Barcelona, amb Xavier Amor de diputat

La presidenta, amb els diputats i diputades del PSC

 

Lluïsa Moret assumeix la presidència de la Diputació de Barcelona «amb humilitat, però també amb convicció, orgull i il·lusió». Així ho va dir en la presa de possessió del càrrec, en un ple en que es va estrenar com a diputat l'alcalde de Pineda, Xavier Amor.

La nova presidenta assegura que el seu mandat servirà «per reforçar l’essència municipalista de la Diputació de Barcelona, que és la d’estar sempre al servei dels pobles i ciutats». Aposta per «apropar la Diputació a la ciutadania, perquè sigui percebuda com una institució útil i eficaç en el món local».

Xavier Amor va ser escollit al consell d’electes del PSC de la comarca, juntament amb Xesco Gomar, regidor del PSC a l'Ajuntament de Mataró. Els dos representaran el Maresme a la Diputació.

Xavier Amor ha dit a Ràdio Pineda que té moltes ganes de treballar per la provincia de Barcelona, i també per Pineda, des del seu càrrec de Diputat. Ha dit que és un organisme de treball, al costat dels ajuntaments, i afronta el càrrec amb responsabilitat.

 

1

 

1